Home / Kipdijspiesjes met noedels en sojasaus

Kipdijspiesjes met noedels en sojasaus

Informatie

  • Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 verpakking Kips kipdijspiesjes
  • ½ appel
  • ¼ komkommer
  • ½ rode peper
  • 2 eetlepels vissaus
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel gembernat
  • Sap van 1 limoen
  • 2 eieren
  • 150 gram noedels
  • 1 lente-ui (fijngesneden)
  • 2 eetlepels olijfolie of sesamolie

Bereiding

  • Snij de appel, komkommer en rode peper in blokjes.
  • Roer vissaus, sojasaus, gembernat, en limoensap door elkaar.
  • Voeg nu appel, komkommer en rode peper toe.
  • Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  • Kluts de eieren.
  • Verwarm de olie in een koekenpan.
  • Voeg de geklutste eieren toe en roer dit gaar.
  • Voeg de noedels en lente- ui toe. Roer even totdat het goed warm is.
  • Verwarm ondertussen de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
  • Voeg een beetje van het saus-groentemengsel toe aan de noedels en leg de verwarmde Kips Kipdijspiesjes erop.
  • Doe de rest van de saus in een bakje en serveer.

 

Tip: lekker met een salade van koriander, ui, komkommer en munt.

Bekijk ook