Home / Kipspiesjes met avocado en tortilla chips

Kipspiesjes met avocado en tortilla chips

Informatie

  • Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 verpakking Kips Kipspiesjes
  • Sap van 1 limoen
  • 1 jalapeno peper
  • ½ teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels Chilisaus
  • 1 zak Tortilla chips
  • ½ appel

Bereiding

  • Verwarm de Kips Kipspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snij de jalapeno peper en knoflook fijn.
  • Snij de appel in reepjes.
  • Snij de avocado overlangs doormidden, haal de pit eruit en schil eraf of lepel het vruchtvlees eruit.
  • Doe de avocado in een kom.
  • Voeg de jalapeno peper, limoensap, knoflook en olijfolie toe.
  • Breng op smaak met zout en peper uit de molen.
  • Schep de avocado in het midden van een bord en leg de appel erop.
  • Steek er een paar Tortilla chips in, leg de Kips Kipspiesjes erop en serveer de rest apart.
Bekijk ook