Bolletje Kips Leverworst met ui en augurk

Kips Slagersleverworst is een echte ambachtelijke leverworst. Lekker zacht en smeuïg van smaak en met overheerlijke kruiden voor de enige echte Kips smaak. Een echte karakteristieke slagers leverworst, zoals een leverworst hoort te zijn. Lekker voor bij de borrel!

1 persoon | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

  • 4 plakjes Kips Slagersleverworst
  • 1 Bolletje
  • 2 Blaadjes gewassen sla
  • 1 Augurk overlangs in plakjes gesneden
  • 1/2 ui in ringen gesneden, weken in koud water (scherpe smaak verdwijnt)
  • 15 gram boter
  • Peper

Bereiding

Snij het bolletje doormidden en besmeer met boter.

Beleg de bodem van het broodje met sla en de uienringen.

Leg daarboven op de plakjes Kips slagersleverworst en augurk.

Voeg naar smaak peper toe.

Plaats de bovenzijde van het bolletje erop en eet smakelijk!

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden