Bolletje Kips Leverworst met ui en augurk
Kips Slagersleverworst is een echte ambachtelijke leverworst. Lekker zacht en smeuïg van smaak en met overheerlijke kruiden voor de enige echte Kips smaak. Een echte karakteristieke slagers leverworst, zoals een leverworst hoort te zijn. Lekker voor bij de borrel!
1 persoon | makkelijk | 10 minuten
Ingrediënten:
- 4 plakjes Kips Slagersleverworst
- 1 Bolletje
- 2 Blaadjes gewassen sla
- 1 Augurk overlangs in plakjes gesneden
- 1/2 ui in ringen gesneden, weken in koud water (scherpe smaak verdwijnt)
- 15 gram boter
- Peper
Bereiding

Snij het bolletje doormidden en besmeer met boter.

Beleg de bodem van het broodje met sla en de uienringen.

Leg daarboven op de plakjes Kips slagersleverworst en augurk.

Voeg naar smaak peper toe.

Plaats de bovenzijde van het bolletje erop en eet smakelijk!
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten