Flammkuchen met Gesneden Kipfilet Sweet Chili

Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.

2 personen | makkelijk | 25 minuten

Flammkuchen met Gesneden Kipfilet Sweet Chili

 

Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.

2 personen | makkelijk | 25 minuten

Ingrediënten:

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de ui in dunne ringen en de paprika in reepjes. Snijd vervolgens de olijven in ringen.

Rol het deeg met het bakpapier uit over een bakplaat.

Bestrijk met de crème fraiche en garneer met de Kips Gesneden Kipfilet Sweet Chili, ui, paprika en olijven.

Bestrooi met geraspte kaas en bak ca. 15 minuten in de oven.

Serveer op een mooie plank en garneer met de rucola.

Eetsmakelijk!

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden