KIPS KNAKWORST IN LOEMPIADEEG
met gebakken uien
Altijd lekkere, Kips Knakworst, voor de extra lekkere trek! Kips Knakworsten zijn extra groot en smaken heerlijk op een broodje, bij de maaltijd of gewoon zomaar.
4 personen | makkelijk | 20 minuten
Ingrediënten:
- 4 Kips knakworsten
- 2 kleine uien
- 2 eetlepels olijfolie of boter om in te bakken
- 4 loempiavellen
- 1 eidooier
- 1 eetlepel water
- 30 gram sla naar keuze
Mosterd en/of ketchup naar smaak
Bereiding

Pel de uien en snij ze doormidden

Snij de uien in halve ringen

Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de uien tot ze glazig zijn.

Laat ze afkoelen

Leg 4 velletjes loempiadeeg op de werkbank

Leg hierop een Kips knakworst iets uit het midden (vocht af-deppen)

Verdeel hierover de uien

Maak één rand van het velletje deeg een beetje nat

Vouw nu de knakworst als een envelop dicht

Bestrijk met eidooier

Bak 15 min. in de oven op 180 graden Celsius

Zorg dat je snel werkt met het deeg, het droogt snel uit en gaat dan scheuren
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten