KIPS KNAKWORST IN LOEMPIADEEG

met gebakken uien

Altijd lekkere, Kips Knakworst, voor de extra lekkere trek! Kips Knakworsten zijn extra groot en smaken heerlijk op een broodje, bij de maaltijd of gewoon zomaar.

4 personen | makkelijk | 20 minuten

Ingrediënten:

  • 4 Kips knakworsten
  • 2 kleine uien
  • 2 eetlepels olijfolie of boter om in te bakken
  • 4 loempiavellen
  • 1 eidooier
  • 1 eetlepel water
  • 30 gram sla naar keuze

Mosterd en/of ketchup naar smaak

Bereiding

Pel de uien en snij ze doormidden

Snij de uien in halve ringen

Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de uien tot ze glazig zijn.

Laat ze afkoelen

Leg 4 velletjes loempiadeeg op de werkbank

Leg hierop een Kips knakworst iets uit het midden (vocht af-deppen)

Verdeel hierover de uien

Maak één rand van het velletje deeg een beetje nat

Vouw nu de knakworst als een envelop dicht

Bestrijk met eidooier

Bak 15 min. in de oven op 180 graden Celsius

Zorg dat je snel werkt met het deeg, het droogt snel uit en gaat dan scheuren

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden