Rijstsalade met Kips Gesneden Kipfilet

 

Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.
4 personen | makkelijk | 15 minuten

Rijstsalade met Kips Gesneden Kipfilet

 

Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.
4 personen | makkelijk | 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips Gesneden Kipfilet naturel
  • 100 gram rijst
  • 10 (Kalamata) olijven
  • 1 citroen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 kropje Romain sla
  • 1 lente-ui
  • 10 kappertjes
  • 50 gram gekookte doperwten
  • 4 radijsjes

Tip! Je kunt deze salade ook lauwwarm serveren

Bereiding

Kook de rijst volgens de verpakking.
Rasp de citroen en pers de citroen uit.
Rasp de radijs
Snij de olijven en lente-ui in kleine stukjes.
Meng de gekookte rijst in een kom samen met de olijfolie, citroensap en -rasp, doperwten, olijven, kappertjes en radijs.
Neem 4 borden en verdeel de salade.
Verdeel de Romain sla over de borden
Verdeel nu de Kips Gesneden Kipfilet over de salade en bestrooi met de lente-ui (kip kan ook warm over de salade).

Eetsmakelijk!

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden