Rijstsalade met Kips Gesneden Kipfilet
Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.
4 personen | makkelijk | 15 minuten
Rijstsalade met Kips Gesneden Kipfilet
Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.
4 personen | makkelijk | 15 minuten
Ingrediënten:
- 1 verpakking Kips Gesneden Kipfilet naturel
- 100 gram rijst
- 10 (Kalamata) olijven
- 1 citroen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 kropje Romain sla
- 1 lente-ui
- 10 kappertjes
- 50 gram gekookte doperwten
- 4 radijsjes
Tip! Je kunt deze salade ook lauwwarm serveren
Bereiding

Kook de rijst volgens de verpakking.

Rasp de citroen en pers de citroen uit.

Rasp de radijs

Snij de olijven en lente-ui in kleine stukjes.

Meng de gekookte rijst in een kom samen met de olijfolie, citroensap en -rasp, doperwten, olijven, kappertjes en radijs.

Neem 4 borden en verdeel de salade.

Verdeel de Romain sla over de borden

Verdeel nu de Kips Gesneden Kipfilet over de salade en bestrooi met de lente-ui (kip kan ook warm over de salade).
Eetsmakelijk!
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten