Spaghetti met tomaat en kipnuggets

De Kips Mini Kipnuggets zijn heerlijk voor op een feestje, borrelhapje of ander snackmoment tussendoor.

ca. 32 stuks | makkelijk | 10 minuten

Spaghetti met tomaat en kipnuggets

De Kips Mini Kipnuggets zijn heerlijk voor op een feestje, borrelhapje of ander snackmoment tussendoor.

ca. 32 stuks | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips Kipnuggets
  • 150 gram spaghetti
  • 1 bakje mini tros tomaatjes
  • ½ ui (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1 eetlepel verse kruiden
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiding

Bak de ui en knoflook in een pannetje.

Voeg de tomaatjes toe en laat 10 minuten sudderen met een deksel op de pan.

Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.

Voeg de spaghetti en verse toe en roer goed door.

Verwarm ondertussen de Kips Kipnuggets zoals aangegeven op de verpakking.

Voeg dan de verse kruiden toe aan de spaghetti en verdeel over 2 warme borden.

Leg de verwarmde Kips Kipnuggets erop en bestrooi met de geraspte kaas.

p

Tip: serveer met een salade van rucola met een dressing van honing, citroensap en olijfolie.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden