Wrap met Gesneden Kipfilet en zwarte bonen

 

Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.

4 personen | makkelijk | 15 minuten

Wrap met Gesneden Kipfilet en zwarte bonen

 

Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.

personen | makkelijk | 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 pakje Kips Gesneden Kipfilet
  • 4 wraps
  • 4 eetlepels chili saus
  • 2 eetlepels bieslook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 10 tomaatjes
  • 1 blikje zwarte bonen (400 gram)
  • ½ appel
  • 2 limoenen
  • 1 avocado
  • 2 eetlepels grof gesneden peterselie
  • 1 theelepel Mexicaanse tacokruiden

 

Bereiding

Pers de limoenen.

Snij de tomaatjes, avocado en appel fijn.

Maak een dressing van de chilisaus, limoensap, olijfolie, peterselie, bieslook en de taco kruiden

Voeg dan de zwarte bonen en de gesneden tomaatjes, avocado en appel toe aan de dressing.

Voeg een deel van de Kips Gesneden Kipfilet toe en bewaar de rest voor garnering op de wrap.

Warm de wraps op in een koekenpan of in de magnetron.

Verdeel het mengsel over de wraps en garneer met de overgebleven Kips Gesneden Kipfilet.

Eetsmakelijk!

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden