Wrap met Gesneden Kipfilet en zwarte bonen
Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.
4 personen | makkelijk | 15 minuten
Wrap met Gesneden Kipfilet en zwarte bonen
Kips Gesneden Kipfilet is gemarineerd en daarna zachtjes gebraden. De malse kipfiletplakjes zijn heerlijk door een salade, op een wrap, op de boterham of door een pasta maaltijd. De gesneden kipfilet kan zowel warm als koud gegeten worden.
personen | makkelijk | 15 minuten
Ingrediënten:
- 1 pakje Kips Gesneden Kipfilet
- 4 wraps
- 4 eetlepels chili saus
- 2 eetlepels bieslook
- 3 eetlepels olijfolie
- 10 tomaatjes
- 1 blikje zwarte bonen (400 gram)
- ½ appel
- 2 limoenen
- 1 avocado
- 2 eetlepels grof gesneden peterselie
- 1 theelepel Mexicaanse tacokruiden
Bereiding

Pers de limoenen.

Snij de tomaatjes, avocado en appel fijn.

Maak een dressing van de chilisaus, limoensap, olijfolie, peterselie, bieslook en de taco kruiden

Voeg dan de zwarte bonen en de gesneden tomaatjes, avocado en appel toe aan de dressing.

Voeg een deel van de Kips Gesneden Kipfilet toe en bewaar de rest voor garnering op de wrap.

Warm de wraps op in een koekenpan of in de magnetron.

Verdeel het mengsel over de wraps en garneer met de overgebleven Kips Gesneden Kipfilet.
Eetsmakelijk!
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten