Home / Spaghetti met tomaat en kipnuggets

Spaghetti met tomaat en kipnuggets

Informatie

  • Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 verpakking Kips Kipnuggets
  • 150 gram spaghetti
  • 1 bakje mini tros tomaatjes
  • ½ ui (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1 eetlepel verse kruiden
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiding

  • Bak de ui en knoflook in een pannetje.
  • Voeg de tomaatjes toe en laat 10 minuten sudderen met een deksel op de pan.
  • Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
  • Voeg de spaghetti en verse toe en roer goed door.
  • Verwarm ondertussen de Kips Kipnuggets zoals aangegeven op de verpakking.
  • Voeg dan de verse kruiden toe aan de spaghetti en verdeel over 2 warme borden.
  • Leg de verwarmde Kips Kipnuggets erop en bestrooi met de geraspte kaas.

 

Tip: serveer met een salade van rucola met een dressing van honing, citroensap en olijfolie.

Bekijk ook