Home / Vega filet americain met courgette en geitenkaas

Vega filet americain met courgette en geitenkaas

Informatie

  • Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • ½ Kips Vega Filet Americain
  • 1 courgette
  • 1 bakje geitenkaas
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel gesneden olijven
  • 1 eetlepel gesneden kappertjes
  • 1 eetlepel lente-ui (fijngesneden)
  • Zeezout en peper

Bereiding

  • Snij de courgette in dunne plakken in de lengte.
  • Bak 2 plakken courgette in 1 eetlepel olijfolie.
  • Laat de 2 plakken courgette afkoelen.
  • Bestrooi de overige plakken met zeezout en laat ze een uurtje staan.
  • Leg de gebakken plakken courgette op 2 borden en spuit hierop de Kips Vega Filet Americain.
  • Rol de andere plakken gezouten courgette op en zet ze op het bord en spuit hierop de geitenkaas.
  • Doe de overige olijfolie, witte wijnazijn, kappertjes, olijven en lente-ui in een kom en roer goed door.
  • Verdeel het mengsel over de borden en serveer.
Bekijk ook