Home / Vega filet americain met paddenstoelen

Vega filet americain met paddenstoelen

Informatie

  • Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • ½ Kips Vega Filet Americain
  • 2 sneetjes desembrood
  • 1 bakje champignons (gesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijn gesneden)
  • 2 eetlepels bieslook
  • 1 eetlepels Kikkoman sojasaus
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper uit de molen

Bereiding

  • Verwarm 1 eetlepel olijfolie in de pan.
  • Bak de sneetjes desembrood goudbruin.
  • Bak vervolgens de knoflook in de rest van de olie.
  • Voeg de champignons toe en bak ze op laag vuur.
  • Voeg na 2 minuten de sojasaus toe en breng op smaak met een beetje peper.
  • Verdeel de champignons over 2 borden.
  • Spuit of smeer de Kips Vega Filet Americain op de sneetjes desembrood.
  • Serveer de sneetjes desembrood met Kips Vega Filet Americain op de champignons en bestrooi met de bieslook.
Bekijk ook