Home / Vega Paté op een pizzabodem met groente

Vega Paté op een pizzabodem met groente

Informatie

  • Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 Kips Vega Paté
  • 2 kleine pizzabodems of Mexicaanse tortilla’s
  • 3 tomaten
  • Sap van 1 citroen + de rasp van een halve citroen
  • ½ teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1 lente-ui
  • ½ Spaanse peper
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 15 olijven
  • 3 champignons
  • 5 cm gekookte winterwortel
  • ½ Jalapeñopeper
  • 1 radijs

Bereiding

  • Snij 2 tomaten, de lente ui en Spaanse peper fijn.
  • Meng de gesneden tomaten, lente ui, spaanse peper, knoflook, citroensap, citroensap en 4 eetlepels olijfolie door elkaar.
  • Doe het mengsel in een bakje.
  • Bak de bodems krokant in de oven.
  • Snij plakjes van de wortel, tomaat, champignons, radijs en Jalapeñopeper.
  • Besmeer de afgekoelde bodems met de Kips Vega Paté en beleg met de gesneden groente.
  • Serveer met de eigen gemaakte salsa.
Bekijk ook