Kips, trotse partner van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel 2022

De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel is een landelijke campagne en wordt breed gedragen door diverse partners uit de voedingsindustrie. De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel vindt plaats van 7 t/m 13 maart.

De organisatie van de Week Zonder Vlees en Zuivel bepleit een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees, vis én zuivel afgewisseld worden met vegetarische en plantaardige alternatieven.
Vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is vaak al een kleine moeite maar heeft een enorm positieve impact op mens, dier en milieu.

De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel is een terugkerend initiatief en vindt jaarlijks in maart plaats. Het hele Kips Vega-assortiment wordt gepromoot bij Albert Heijn middels verschillende activaties. Bij de andere retailers, die partner zijn van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel, kunt u onze vegan producten deze week met korting kopen.
Ook zal Kips via verschillende social media kanalen de Week Zonder Vlees en Zuivel uitdragen.

Voor meer vega inspiratie hebben we een leuk receptenboekje samengesteld. Download het receptenboekje nu gratis met lekkere recepten voor de lunch of bij de borrel.

Kijk voor meer info op www.weekzondervlees.nl

 

Deel dit bericht met vrienden