Nieuw! Kips Plantaardig Alternatief voor Roomkaas

Omdat er nog heel veel kansen liggen in plantaardig broodbeleg heeft Kips haar assortiment onlangs uitgebreid met een Vega Filet Americain Pesto en Groentespread Zongedroogde Tomaat

Maak van je lunch een vegafeestje met Kips Plantaardig Alternatief voor Roomkaas
Roomkaas is voor Kips volledig nieuw. Met de kennis op het gebied van plantaardige spreads zijn onze productontwikkelaars aan de slag gegaan. In het begin was het vooral een kwestie van experimenteren. Niet alleen qua smaak maar ook ten aanzien van de textuur. We hebben diverse smaakvarianten ontwikkeld en sensorisch laten aftesten tegen de huidige plantaardige roomkazen in de markt. En met succes, de beste smaakvariant(en) geïntroduceerd.

Kips Plantaardig alternatief voor Roomkaas  is gemaakt op basis van erwteneiwitten. Heerlijk smeuïg en fris van smaak. Het perfecte beleg voor op je boterham, toastje of rijstwafel.

Vanaf week 14 ligt Kips Plantaardige Alternatief voor Roomkaas Mango & Gember bij diverse Superunie-leden in de schappen. Albert Heijn start in week 22 met zowel de Kips Plantaardige Alternatief voor Roomkaas Mango & Gember als de Tuinkruiden variant.
De kuipjes Kips Plantaardig Alternatief voor Roomkaas zijn te vinden in het schap naast alle Kips Vega producten.

Deel dit bericht met vrienden