Home / Boterham met Kips Vega Snijworst en paprika salsa

Boterham met Kips Vega Snijworst en paprika salsa

Informatie

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

Salsa:

  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • Zout en peper

Gerecht:

  • Kips Vega Snijworst 
  • 2 boterhammen
  • 3 eetlepels paprika salsa
  • 1 eetlepel fijngesneden ui
  • Een paar blaadjes rucola of veldsla

Vega Snijworst

Bereiding

Salsa

Verwarm de oven voor op 200 ℃ en leg de tomaat en paprika in de oven.

Rooster de tomaat en paprika circa 10 minuten tot het velletje zwart is en haal ze daarna uit de oven.

Dek de tomaat en paprika goed af en laat ongeveer 20 minuten afkoelen.

Haal het velletje eraf en pureer de tomaat met paprika en pijnboompitten.

Breng vervolgens op smaak met peper en zout.

 

Boterham

Smeer de salsa op de boterhammen en beleg met plakjes Kips Vega Snijworst.

Strooi vervolgens de ui erover.

Maak het gerecht af met een paar blaadjes sla.

Eet smakelijk!

kips-vegetarische-leverworst
Recommended Posts