Kipdijspiesjes met noedels
en sojasaus
Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
2 personen | makkelijk | 10 minuten
Kipdijspiesjes met noedels
en sojasaus
Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
2 personen | makkelijk | 10 minuten
Ingrediënten:
- 1 verpakking Kips kipdijspiesjes
- ½ appel
- ¼ komkommer
- ½ rode peper
- 2 eetlepels vissaus
- 3 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel gembernat
- Sap van 1 limoen
- 2 eieren
- 150 gram noedels
- 1 lente-ui (fijngesneden)
- 2 eetlepels olijfolie of sesamolie
Tip: lekker met een salade van koriander, ui, komkommer en munt.
Bereiding
Snij de appel, komkommer en rode peper in blokjes.
Roer vissaus, sojasaus, gembernat, en limoensap door elkaar.
Voeg nu appel, komkommer en rode peper toe.
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Kluts de eieren.
Verwarm de olie in een koekenpan.
Voeg de geklutste eieren toe en roer dit gaar.
Voeg de noedels en lente- ui toe. Roer even totdat het goed warm is.
Verwarm ondertussen de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg een beetje van het saus-groentemengsel toe aan de noedels en leg de verwarmde Kips Kipdijspiesjes erop.
Doe de rest van de saus in een bakje en serveer.
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten