Kipdijspiesjes met noedels

en sojasaus

Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.

2 personen | makkelijk | 10 minuten

Kipdijspiesjes met noedels

en sojasaus

Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.

2 personen | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips kipdijspiesjes
  • ½ appel
  • ¼ komkommer
  • ½ rode peper
  • 2 eetlepels vissaus
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel gembernat
  • Sap van 1 limoen
  • 2 eieren
  • 150 gram noedels
  • 1 lente-ui (fijngesneden)
  • 2 eetlepels olijfolie of sesamolie

Tip: lekker met een salade van koriander, ui, komkommer en munt.

Bereiding

Snij de appel, komkommer en rode peper in blokjes.
Roer vissaus, sojasaus, gembernat, en limoensap door elkaar.
Voeg nu appel, komkommer en rode peper toe.
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Kluts de eieren.
Verwarm de olie in een koekenpan.
Voeg de geklutste eieren toe en roer dit gaar.
Voeg de noedels en lente- ui toe. Roer even totdat het goed warm is.
Verwarm ondertussen de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg een beetje van het saus-groentemengsel toe aan de noedels en leg de verwarmde Kips Kipdijspiesjes erop.
Doe de rest van de saus in een bakje en serveer.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden