Boterham met Vega Snijworst
en paprika salsa
Wil jij al liever Kips vegetarische leverworst dan gewone leverworst? Dan is de Vega Snijworst van Kips echt iets voor jou! Deze Vegetarische worst heeft, zoals je gewend bent van de Kips leverworst, een stevige bite en is zacht van smaak. De Vega Snijworst is gemaakt op basis van soja- en erwten eiwitten. Dat zelfde geldt voor onze heerlijke Vega Smeerworst. Kips Vega Snijworst is 100% veganistisch.
1 persoon | gemiddeld | 30 minuten
Boterham met Kips Vega Snijworst
en paprika salsa
Wil jij al liever Kips vegetarische leverworst dan gewone leverworst? Dan is de Vega Snijworst van Kips echt iets voor jou! Deze Vegetarische worst heeft, zoals je gewend bent van de Kips leverworst, een stevige bite en is zacht van smaak. De Vega Snijworst is gemaakt op basis van soja- en erwten eiwitten. Dat zelfde geldt voor onze heerlijke Vega Smeerworst. Kips Vega Snijworst is 100% veganistisch.
1 persoon | gemiddeld | 30 minuten
Ingrediënten:
Salsa
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- 2 eetlepels pijnboompitten
- Zout en peper
Gerecht
- Kips Vega Snijworst
- 2 boterhammen
- 3 eetlepels paprika salsa
- 1 eetlepel fijngesneden ui
- Een paar blaadjes rucola of veldsla
Bereiding
Salsa
Verwarm de oven voor op 200 ℃ en leg de tomaat en paprika in de oven.
Rooster de tomaat en paprika circa 10 minuten tot het velletje zwart is en haal ze daarna uit de oven.
Dek de tomaat en paprika goed af en laat ongeveer 20 minuten afkoelen.
Haal het velletje eraf en pureer de tomaat met paprika en pijnboompitten.
Breng vervolgens op smaak met peper en zout.
Boterham
Smeer de salsa op de boterhammen en beleg met plakjes Kips Vega Snijworst.
Strooi vervolgens de ui erover.
Maak het gerecht af met een paar blaadjes sla.
Eetsmakelijk!
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten