Kipdijspiesjes met chilisaus
Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
11 stuks | makkelijk | 5 minuten
Kipdijspiesjes met chilisaus
Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
11 stuks | makkelijk | 5 minuten
Ingrediënten:
- 1 verpakking met Kips Kipdijspiesjes
- Ca. 11 eetlepels Sweet Chilisaus
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 11 kleine borrelglaasjes
Bereiding
Verwarm de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
Vul de borrelglaasjes met een laagje Sweet Chilisaus.
Zet een kipdijspiesje in het glaasje en bestrooi met peterselie.
Tip: Indien je sla aanmaakt met een beetje olie en azijn kun je het ook heel goed als een salade serveren voor de lunch of als voorgerecht.
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten