Kipdijspiesjes met chilisaus

Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.

11 stuks | makkelijk | 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking met Kips Kipdijspiesjes
  • Ca. 11 eetlepels Sweet Chilisaus
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 11 kleine borrelglaasjes

Bereiding

Verwarm de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.

Vul de borrelglaasjes met een laagje Sweet Chilisaus.

Zet een kipdijspiesje in het glaasje en bestrooi met peterselie.

p

Tip: Indien je sla aanmaakt met een beetje olie en azijn kun je het ook heel goed als een salade serveren voor de lunch of als voorgerecht.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden