Kipfrietjes met appel

en soja

De Kips Mini Kipspiesjes Zoet zijn uitermate geschikt voor tijdens een feestje of als borrelhapje. De kipfrietjes zijn kant en klaar en kunnen dus zo gegeten worden. Het is natuurlijk ook heerlijk om deze nog even op te warmen.

ca. 32 stuks | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips Kipfrietjes
  • 1 eetlepel sojasaus
  • Sap en rasp van 1 limoen
  • 1 eetlepel gembernat
  • 10 korianderkorrels
  • ½ appel (in reepjes gesneden)
  • 1 eetlepel bieslook
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding

Verwarm de Kips Kipfrietjes zoals aangegeven op de verpakking.

Verhit de olie in de pan, doe de koriander bij en laat 1 minuut op heet vuur staan.

Voeg de limoensap, limoenrasp, sojasaus en gembernat toe en haal de pan van het vuur.

Voeg de appel en bieslook toe.

Leg de kipfrietjes op een schaal of bord en serveer met de appel-sojasalsa.

p

Tip: Ook heerlijk met een gemengde groene salade, als voorgerecht of lunchgerecht.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden