Kipspiesjes met avocado en tortilla chips
Heerlijk malse kipspiesjes. Een lekker hartig hapje voor bij de borrel, picknick of gewoon tussendoor! De kipspiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Een ware traktatie!
2 personen | makkelijk | 10 minuten
Kipspiesjes met avocado en tortilla chips
Heerlijk malse kipspiesjes. Een lekker hartig hapje voor bij de borrel, picknick of gewoon tussendoor! De kipspiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Een ware traktatie!
2 personen | makkelijk | 10 minuten
Ingrediënten:
- 1 verpakking Kips Kipspiesjes
- Sap van 1 limoen
- 1 jalapeno peper
- ½ teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels Chilisaus
- 1 zak Tortilla chips
- ½ appel
Bereiding
Verwarm de Kips Kipspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
Snij de jalapeno peper en knoflook fijn.
Snij de appel in reepjes.
Snij de avocado overlangs doormidden, haal de pit eruit en schil eraf of lepel het vruchtvlees eruit.
Doe de avocado in een kom.
Voeg de jalapeno peper, limoensap, knoflook en olijfolie toe.
Breng op smaak met zout en peper uit de molen.
Schep de avocado in het midden van een bord en leg de appel erop.
Steek er een paar Tortilla chips in, leg de Kips Kipspiesjes erop en serveer de rest apart.
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten