Kipspiesjes met avocado en tortilla chips

Heerlijk malse kipspiesjes. Een lekker hartig hapje voor bij de borrel, picknick of gewoon tussendoor! De kipspiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Een ware traktatie!

2 personen | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips Kipspiesjes
  • Sap van 1 limoen
  • 1 jalapeno peper
  • ½ teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels Chilisaus
  • 1 zak Tortilla chips
  • ½ appel

Bereiding

Verwarm de Kips Kipspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.

Snij de jalapeno peper en knoflook fijn.

Snij de appel in reepjes.

Snij de avocado overlangs doormidden, haal de pit eruit en schil eraf of lepel het vruchtvlees eruit.

Doe de avocado in een kom.

Voeg de jalapeno peper, limoensap, knoflook en olijfolie toe.

Breng op smaak met zout en peper uit de molen.

Schep de avocado in het midden van een bord en leg de appel erop.

Steek er een paar Tortilla chips in, leg de Kips Kipspiesjes erop en serveer de rest apart.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden