Kipspiesjes met knoflooksaus

Heerlijk malse kipspiesjes. Een lekker hartig hapje voor bij de borrel, picknick of gewoon tussendoor! De kipspiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Een ware traktatie!

16 stuks | makkelijk | 5 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips Kipspiesjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel citroensap (naar smaak)
  • 1 eetlepel peterselie (gehakt)
  • 16 kleine borrelglaasjes

Bereiding

Verwarm de Kips Kipspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.

Pers de knoflook in een schaaltje.

Meng de knoflook met de mayonaise, citroensap en peterselie.

Vul de borrelglaasjes met een lepeltje knoflookmayonaise.

Zet hierin de koude Kips Minispiesjes en serveer direct.

p

Tip: met een beetje salade en een stuk stokbrood heb je zo ook binnen een handomdraai een lunchgerecht.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden