Kipspiesjes met knoflooksaus
Heerlijk malse kipspiesjes. Een lekker hartig hapje voor bij de borrel, picknick of gewoon tussendoor! De kipspiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Een ware traktatie!
16 stuks | makkelijk | 5 minuten
Kipspiesjes met knoflooksaus
Heerlijk malse kipspiesjes. Een lekker hartig hapje voor bij de borrel, picknick of gewoon tussendoor! De kipspiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Een ware traktatie!
16 stuks | makkelijk | 5 minuten
Ingrediënten:
- 1 verpakking Kips Kipspiesjes
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel citroensap (naar smaak)
- 1 eetlepel peterselie (gehakt)
- 16 kleine borrelglaasjes
Bereiding
Verwarm de Kips Kipspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
Pers de knoflook in een schaaltje.
Meng de knoflook met de mayonaise, citroensap en peterselie.
Vul de borrelglaasjes met een lepeltje knoflookmayonaise.
Zet hierin de koude Kips Minispiesjes en serveer direct.
Tip: met een beetje salade en een stuk stokbrood heb je zo ook binnen een handomdraai een lunchgerecht.
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten