Leverworst
met een dressing van komkommer en mosterd
Kips Leverworst naturel is een heerlijk smaakvolle leverworst. Lekker stevig van bite en de unieke kruiden geven de leverworst de enige echte Kips smaak. Heerlijk voor op je brood of bij de borrel.
4 personen | makkelijk | 10 minuten
Leverworst
met een dressing van komkommer en mosterd
Kips Leverworst naturel is een heerlijk smaakvolle leverworst. Lekker stevig van bite en de unieke kruiden geven de leverworst de enige echte Kips smaak. Heerlijk voor op je brood of bij de borrel.
4 personen | makkelijk | 10 minuten
Ingrediënten:
- 1 Kips Leverworst 230g
- 1 Kips Leverworst
- 5 cm komkommer
- ½ ui
- 1 theelepel grove mosterd
- 3 eetlepels azijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel honing
- Handje rucola
Tip: serveer met een broodje.
Bereiding

Snij de komkommer in kleine blokjes en snipper de ui fijn.

Maak de dressing aan door de honing, azijn, olie, mosterd, komkommer en ui te mengen in een kom.

Snij de Kips Leverworst in 8 plakjes en leg er twee op elk bordje.

Doe 2 eetlepels dressing over de Kips Leverworst.
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten