Leverworst

met een dressing van komkommer en mosterd

Kips Leverworst naturel is een heerlijk smaakvolle leverworst. Lekker stevig van bite en de unieke kruiden geven de leverworst de enige echte Kips smaak. Heerlijk voor op je brood of bij de borrel.

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Leverworst

met een dressing van komkommer en mosterd

Kips Leverworst naturel is een heerlijk smaakvolle leverworst. Lekker stevig van bite en de unieke kruiden geven de leverworst de enige echte Kips smaak. Heerlijk voor op je brood of bij de borrel.

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

  • 1 Kips Leverworst 230g
  • 1 Kips Leverworst
  • 5 cm komkommer
  • ½ ui
  • 1 theelepel grove mosterd
  • 3 eetlepels azijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel honing
  • Handje rucola

Tip: serveer met een broodje.

Bereiding

Snij de komkommer in kleine blokjes en snipper de ui fijn.

Maak de dressing aan door de honing, azijn, olie, mosterd, komkommer en ui te mengen in een kom.

Snij de Kips Leverworst in 8 plakjes en leg er twee op elk bordje.

Doe 2 eetlepels dressing over de Kips Leverworst.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden