Matzecrackers met Kips Leverworst

met zongedroogde tomaatjes

Kips Leverworst is een heerlijk smaakvolle leverworst. Lekker stevig van bite en de unieke kruiden geven de leverworst de enige echte Kips smaak. Heerlijk voor op je brood of bij de borrel.

1 persoon | makkelijk | 5 minuten

Matzecrackers met Kips Leverworst

met zongedroogde tomaatjes

Kips Leverworst is een heerlijk smaakvolle leverworst. Lekker stevig van bite en de unieke kruiden geven de leverworst de enige echte Kips smaak. Heerlijk voor op je brood of bij de borrel.

1 persoon | makkelijk | 5 minuten

Ingrediënten:

  • ¼ Kips (Slagers)leverworst
  • 2 Matzecrackers
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 2 plakjes komkommer
  • Handje tuinkers

Tip: je kunt de Kips (Slagers)leverworst ook vervangen door roompaté.

Bereiding

Doe de Kips (Slagers)leverworst in een kom en roer tot een gladde massa. Roer totdat je een mooie homogene massa hebt gekregen. Je kunt de Kips (Slagers)leverworst ook in dunne plakjes snijden.
Leg een Matzecracker op een bord. Spuit de helft van de leverworst erop of leg de helft van de plakjes leverworst erop.
Snij de zongedroogde tomaatjes doormidden en verdeel deze over de leverworst.
Leg een Matzecracker op de zongedroogde tomaatjes en verdeel de overgebleven leverworst over de Matzecracker.
Garneer met plakjes komkommer en tuinkers.

Eetsmakelijk!

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden