Toastjes met Kips Vega Paté, gepofte rode paprika en olijf.
Kips Vega Mediterraanse Paté is gemaakt op basis van soja- en erwteneiwitten. Het product is 100% plantaardig en biedt een uitbreiding op de Kips Vega Paté. Heerlijk op een toastje bij de borrel, maar ook op de boterham of als voorgerecht. De Mediterraanse smaken zongedroogde tomaat en olijf bieden een heerlijke smaakcombinatie met de vertrouwde kwaliteit van de Kips Vega lijn.
5 personen | makkelijk | 90 minuten
Toastjes met Vega Paté, gepofte rode paprika en olijf.
Kips Vega Mediterraanse Paté is gemaakt op basis van soja- en erwteneiwitten. Het product is 100% plantaardig en biedt een uitbreiding op de Kips Vega Paté. Heerlijk op een toastje bij de borrel, maar ook op de boterham of als voorgerecht. De Mediterraanse smaken zongedroogde tomaat en olijf bieden een heerlijke smaakcombinatie met de vertrouwde kwaliteit van de Kips Vega lijn.
5 personen | makkelijk | 90 minuten
Ingrediënten:
- 1 Kips Vega Mediterraanse Paté
- 5 olijven
- 1 rode paprika
- 10 toastjes
Tip: garneer met tuinkers.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Zet de rode paprika in de voorverwarmde oven (op een droge plaat). Pof de paprika ca. 25 minuten (het kan zwart blakeren, maar dat is geen probleem).
Haal de paprika uit de oven, doe de paprika in een bakje en dek dit af met plastic folie. Laat het ca. 1 uur afkoelen op het aanrecht.
Haal na 1 uur het velletje van de paprika eraf en de pitjes eruit.
Snij de paprika in 10 gelijke stukken.
Snij de olijven doormidden.
Besmeer de toastjes met de Kips Vega Mediterraanse Paté.
Zet een stukje gepofte paprika en een half olijfje op de toastjes.
Zet de toastjes op een bord of schaal en serveer.
Eetsmakelijk!
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten