Wrap

met tomatensalsa en kipdijspiesjes

Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
2 personen | makkelijk | 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 verpakking Kips Kipdijspiesjes
  • 15 kleine tomaatjes
  • 1 lente-ui
  • ½ rode peper
  • Sap en rasp van 1 hele citroen
  • 1 eetlepel munt
  • 1 eetlepel koriander
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje verse geitenkaas of ricotta
  • 3 kleine tortilla wraps

Bereiding

Snij de lente-ui, rode peper, munt en koriander fijn.
Bak de wraps krokant in de oven en laat ze afkoelen.
Verwarm ondertussen de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.
Snij de tomaatjes fijn en voeg de citroen, olie, munt, koriander, rode peper, zout en peper toe. Roer dit goed door.
Strijk nu de koud geworden wraps in met de geitenkaas of ricotta.
Verdeel de salsa over de wraps en leg hierop warme Kips Kipdijspiesjes.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden