Wrap
met tomatensalsa en kipdijspiesjes
Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
2 personen | makkelijk | 15 minuten
Wrap
met tomatensalsa en kipdijspiesjes
Altijd lekkere, Kips Mini Kipdijspiesjes, kant en klaar dus zo op tafel tijdens je feestje als borrelhapje. Het is ook heerlijk om deze even op te warmen en dan uit te delen.
2 personen | makkelijk | 15 minuten
Ingrediënten:
- 1 verpakking Kips Kipdijspiesjes
- 15 kleine tomaatjes
- 1 lente-ui
- ½ rode peper
- Sap en rasp van 1 hele citroen
- 1 eetlepel munt
- 1 eetlepel koriander
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 bakje verse geitenkaas of ricotta
- 3 kleine tortilla wraps
Bereiding

Snij de lente-ui, rode peper, munt en koriander fijn.

Bak de wraps krokant in de oven en laat ze afkoelen.

Verwarm ondertussen de Kips Kipdijspiesjes zoals aangegeven op de verpakking.

Snij de tomaatjes fijn en voeg de citroen, olie, munt, koriander, rode peper, zout en peper toe. Roer dit goed door.

Strijk nu de koud geworden wraps in met de geitenkaas of ricotta.

Verdeel de salsa over de wraps en leg hierop warme Kips Kipdijspiesjes.
Ook lekker
KIPDIJSPIESJES
met noedels en sojasaus
2 personen | makkelijk | 10 minuten
VEGA FILET AMERICAIN SNACK
met een chutney van ui
2 personen | makkelijk | 15 minuten
SLAGERSLEVERWORST
met zongedroogde tomaatjes
SLAGERSLEVER-
WORST
met zongedroogde tomaatjes
4 personen | makkelijk | 10 minuten