Slagersleverworst met piccalilly

Kips Slagersleverworst is een echte ambachtelijke leverworst. Lekker zacht en smeuïg van smaak en met overheerlijke kruiden voor de enige echte Kips smaak. Een echte karakteristieke slagers leverworst, zoals een leverworst hoort te zijn. Lekker voor bij de borrel!

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Ingrediënten:

Tip: serveer met een broodje.

Bereiding

Snij de Kips Slagersleverworst in plakken.

Leg een plakje komkommer op 4 borden. Leg daarop een plakje leverworst en leg daar weer een plakje komkommer op.

Maak de piccalilly aan met azijn, olijfolie en een beetje water.

Verdeel de piccalilly dressing over de leverworst en bestrooi ruim met gehakte dille.

Ook lekker

KIPDIJSPIESJES

met noedels en sojasaus

2 personen | makkelijk | 10 minuten

VEGA FILET AMERICAIN SNACK

met een chutney van ui

2 personen | makkelijk | 15 minuten

SLAGERSLEVERWORST

met zongedroogde tomaatjes

SLAGERSLEVER-
WORST

met zongedroogde tomaatjes

4 personen | makkelijk | 10 minuten

Deel dit recept met vrienden